Kinderen in het bos maken een boomhut.

10 uitjes met kinderen in de Limburgse Peel

Rollebollen, ontdekken, verwonderen, leren en plezier maken. Dat is wat je kinderen het liefst ziet doen. Helemaal leuk om dat in een dagje uit te gieten en mooie herinneringen te maken.  
 
 

De volgende leuke uitjes kun je samen met je kind(eren) doen in de Limburgse Peel.

Aardbeienland - Horst

Aardbeienland is een themapark waar alles draait om, jawel, de aardbei. Kinderen kunnen heerlijk spelen en op ontdekking in de vele hoekjes en gangetjes van het park. Geniet op het terras van een aardbeilekkernij en neem ook nog wat mee uit de winkel op weg naar huis.

BESTEL NU JE TICKET

Uitje met Kinderen in Aardbeienland.

Attractiepark Toverland - Sevenum 

Een magisch attractiepark voor avonturiers van alle leeftijden. Van supersnelle achtbanen tot rondzwierende theekopjes. In de 6 werelden van Toverland is er voor iedereen wat te doen. Ontdek deze bijzondere wereld en laat je betoveren. 

BESTEL NU JE TICKET

Attractie de Fenix in Toverland

Mind Mystery - Horst 

Mind Mystery in Horst is een belevingsmuseum waar alles draait om optische illusies. Maak een reis door de duizelingwekkende ruimte, loop ondersteboven in Siebrandts huis, word groot of juist klein, zweef, verdwaal in een spiegeldoolhof. Bij Mind Mystery is niets wat het lijkt. Of lijkt niets wat het is? 

BESTEL NU JE TICKETS

Meisje staat op de kop bij de voordeur.

Kasteel De Keverberg - Kessel 

Kasteel De Keverberg is een van de oudste kastelen van ons land, prachtig gelegen aan de Maas in Kessel. Je kunt er op eigen houtje rondneuzen, deelnemen aan een rondleiding of meedoen aan een van de spannende speurtochten.  

PLAN NU JE BEZOEK

Kinderen bekijken de gevechtshelm van de ridder.

Aqua Mundo Het Meerdal - America 

Bij Aqua Mundo van Center Parcs Het Meerdal ben je verzekerd van waterpret. Lekker plonzen in de golven, sjezen van de 103 meter lange glijbaan, op volle snelheid door de wildwaterbaan of spelen in het Water Playhouse. En de allerkleinsten beleven dolle pret in het kinder-doe-bad. 

NAAR DE SITE

Twee kinderen komen uit de waterglijbaan gezwaaid.

Kabouterpad - Vredepeel 

Zin in een activiteit in de buitenlucht? Dan is het Kabouterpad in Vredepeel zeker een aanrader. Deze wandelroute beslaat 2 of 4 kilometer. De weg wordt gewezen door leuke kabouterpaaltjes en op de route zijn 8 eenvoudige spelletjes te vinden. Wie lukt het om ze allemaal te doen?  

NAAR DE SITE

Kinderen met rode mutsjes staan naast een kabouter paaltje.

ABC restaurant - Sevenum 

Uit eten met kinderen een uitdaging? Niet bij ABC Restaurant Sevenum. Voor een all-in prijs kun je hier uit 12 verschillende keukens kiezen en genieten van een heerlijk culinair avondje uit. Terwijl je zelf nog niet uitgetafeld bent, kunnen de kinderen zich uitleven in het speelparadijs. Jij blij, zij blij.  

MEER INFORMATIE

Een blik van een fast food gedeelte uit de ABC restaurant.

Kanovaren - Tienray  

Spetterend water, prachtige natuur en actief samen zijn. Dat zijn de ingrediënten voor een uitdagende kanotocht, georganiseerd door Just Be Fit Outdoor. Van Tienray tot Wanssum vaar je in een stabiele Canadese kano 6 kilometer over de Groote Molenbeek.   

NAAR DE SITE

Familie kanoet samen door het kanaal.

Oorlogsmuseum - Overloon 

Oorlogsmuseum Overloon laat op indrukwekkende wijze de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog zien en houdt zo de herinnering ook voor onze kinderen levend. Speciale aandacht gaat uit naar de Slag bij Overloon, de zwaarste tankslag ooit op Nederlands grondgebied.  

NAAR DE SITE

Een blik van de ambulanceauto's uit het oorlog met voorbij fietsende mensen op de brug.

Huskytocht - Koningslust 

Een tocht met huskysledehonden alleen iets voor winterse Scandinavische gebieden? Nee hoor. In de Limburgse natuur kun je een huskytocht boeken bij Lowlandpack in Koningslust. Over deze onvergetelijke ervaring zullen de kinderen nog lang napraten. Dat is zeker. 

BOEK HIER JE HUSKYTOCHT

Vier husky's trekken aan de fietser door het bos.