Ontdek de Limburgse Peel

Ontdek de rijke cultuur van de Limburgse Peel! Bezoek historische kastelen, musea en kunstgalerijen en leer over de oude tradities van deze prachtige regio. Wandel door schilderachtige dorpjes en proef de lokale keuken met ambachtelijke lekkernijen en regionale gerechten. Bezoek de wekelijkse markt en ontdek het vakmanschap van lokale ambachtslieden. Kom tot rust in de serene natuur en geniet van de rustige omgeving. Ervaar het beste van Limburgse cultuur in de Limburgse Peel!

Leuke horecazaken in de Limburgse Peel

De Limburgse Peel heeft een bruisende horecascene die voor elk wat wils biedt. Van gezellige cafés tot luxe restaurants, er is altijd wel een plek om te genieten van de heerlijke Limburgse lekkernijen. Probeer de lokale specialiteiten zoals vlaai, asperges en Limburgse wijn. Met zoveel keuze is er altijd wel een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de sfeer van de Limburgse Peel.

BEKIJK ZE HIER

48 uur in de Limburgse Peel

Wij hebben speciaal voor jou een 2-daagsprogramma samengesteld dat een mix van sportieve activiteiten, culturele belevenissen en ontspanning in stijlvolle accommodaties biedt. Jij gaat van golfen tot wijn proeven en van kunstwerken bekijken tot personal shoppen. Waarbij de prachtige natuur nooit ver weg is. En alles wordt uiteraard afgetopt met een royaal bourgondisch sausje.

NAAR DE 48 UUR!

10 tips om cultuur te snuiven in de Limburgse Peel

Hou jij van cultuur? Dan is er in de Limburgse Peel van alles te doen. Genieten van kunst, je onderdompelen in historie, een sprankelend avondje uit of lekker actief bezig zijn combineren met een vleugje cultuur. Met de volgende 10 tips ervaar je het allemaal. 

BEKIJK DE 10 TIPS

Tips van locals

De Limburgse Peel is een paradijs voor natuurliefhebbers, rustzoekers en avonturiers. Volgens de locals zijn er een aantal bijzondere plekjes en unieke adresjes die je niet mag missen als je in de buurt bent. Hieronder vind je de tips. Of je nu op zoek bent naar avontuur, cultuur, een sportief of een ontspannen dagje uit, deze regio heeft voor iedereen wat in petto. 

KLIK VOOR DE TIPS

Blogs wandelboswachter Ellen

Dat het heerlijke toeven is in de #Limburgsepeel is een feit. Wandelboswachter Ellen beschrijft de komende maanden haar belevenissen in de #Limburgsepeel. 

KLIK VOOR DE BLOGS

 

 

 

Boswachter Ellen