Leuke horecazaken in de Limburgse Peel

Wandelen, fietsen, paardrijden of cultuur snuiven en eigenlijk op welke manier dan ook actief bezig zijn, maakt hongerig en dorstig. En laten wij daar in de Limburgse Peel gelukkig genoeg oplossingen voor hebben. Er zijn tig restaurants, grand cafés, broodjeszaken, lunchgelegenheden of koffiebars. Voor elke trek én voor elke persoon plek. 
 

Wij zetten een aantal leuke horecazaken voor jou op een rij. 
 

Gastendonk 

Culinair genieten in huiselijke sfeer? Ga dan eten bij de Gastendonk in Horst. Kwaliteit, smaak, ambacht en gastvrijheid wordt gecombineerd. De verse producten op je bord worden zo veel mogelijk in eigen land of lokaal ingekocht. En er wordt rekening gehouden met de seizoenen.  

RESERVEER NU HIER

Graaf Ter Horst 

Eten, keuvelen en genieten als een graaf? Reserveer bij Graaf Ter Horst in Horst in het grand café of in het restaurant. Het prachtige gebouw ligt in de Kasteelse bossen, waar je in alle rust kunt wandelen en fietsen. Aan tafel geniet je nog na. 

RESERVEER NU HIER

Restaurant BOFF 

Kom thuis bij BØFF in Horst. Geniet er van een cappuccino met een heerlijk stuk Limburgse vlaai tot een lekkere lunch en van een smakelijk diner tot een aangeklede borrel. Het is dé plek om er even uit te zijn met je familie of vrienden.

RESERVEER NU HIER 

Gossimijne 

Het is een en al vrolijkheid bij Gossimijne in Horst, Meijel en Venray. Op de website, op de menukaart, maar vooral in de restaurants. Dat proef je aan álles. Voor een gezellige en lekkere avond én die lach op jouw gezicht, weet jij nu waar je naartoe moet. Toch? 

CHECK DE SITE

Restaurant De Belaeving 

De Belaeving ligt midden in de bossen van natuurgebied Gruise Epper in Helden. Kom even op adem na een lange fietstocht of wandelpartij met een fris glas bier of een mooi glas wijn. En geniet daarna van een lunch of diner om je vingers bij af te likken.  

RESERVEER NU HIER
 

Oppe Koffie 

Alles wordt hier met zorg bereid. Niet alleen jouw kopje koffie. Je geniet bij Oppe Koffie in Meijel ook van een stevig ontbijt, lekkere lunch en smaakvol stuk gebak. De huiselijke sfeer van het ruim 150 jaar oude pand is uniek. Net als de medewerkers van de dagbesteding in Meijel. 

CHECK DE SITE

Peelpaviljoen Onze Stek 

Echt een mooi stekkie is Peelpaviljoen Onze Stek aan de visvijver in Meijel. Rust, ruimte en natuur. Wat wil je nog meer? O ja, iets lekkers te eten als lunch en een drankje gaat er ook wel in. Dat is zo geregeld. Er is genoeg om uit te kiezen.  

CHECK NU DE SITE

Bij Roel Linssen (BRL) 

Bij Restaurant BRL in Venray geniet je van een totaalbeleving van verse streek- en seizoensproducten in creatieve gerechten. En dat in een prachtig monumentaal pand met een mooie binnentuin. Loopt het water jou al in de mond? 

CHECK NU DE SITE 

Koffiebar Knisper 

Ga voor een verkwikkend ontbijt naar Koffiebar KNISPER in Venray. Maar ook voor een lekkere koffie, vers sapje of gezonde yoghurtbowl. Of kies een verrukkelijk huisgemaakt taartje, heerlijk broodje, smakelijke kop soep of frisse salade. 

CHEK NU DE SITE 

De Perdstal 

Overal waar je kijkt op de borden, zie je kostelijke pannenkoeken. Logisch eigenlijk, want op de kaart van De Perdstal in Venray kun je kiezen uit maar liefst 50 soorten. Bereid met ambachtelijk gemalen molenmeel. Maar zonder melk, zonder ei of glutenvrij kan ook. Je moet het alleen even vragen. 

CHECK DE SITE

De Heere van Meijel

Restaurant de Heere van Meijel is een gezellig en sfeervol restaurant in het Limburgse Meijel. Het menu biedt een ruime keuze aan gerechten, bereid met verse en seizoensgebonden ingrediënten. De uitgebreide wijnkaart en vriendelijke bediening maken de ervaring compleet. Een absolute aanrader voor een culinaire avond uit in Limburg.

NAAR DE SITE