Verblijf 48 uur in de Limburgse Peel

De Limburgse Peel is mooi en uitgestrekt. Een verblijf van 2 of meer dagen is daarom aan te bevelen voor een optimale beleving. Daarom hebben wij speciaal voor jou een 2-daagsprogramma samengesteld dat een mix van sportieve activiteiten, culturele belevenissen en ontspanning in stijlvolle accommodaties biedt. Jij gaat van golfen tot wijn proeven en van kunstwerken bekijken tot personal shoppen. Waarbij de prachtige natuur nooit ver weg is. En alles wordt uiteraard afgetopt met een royaal bourgondisch sausje.

TIP: Neem op tijd contact op met de accommodaties om te reserveren.

 

DAG 1 

Golfen bij De Peelse Golf – Evertsoord  

De Peelse Golf, dé plek voor golfliefhebbers in Evertsoord en omstreken! De uitdagende 18-holes baan, met een par van 72, biedt zowel beginnende als gevorderde spelers een unieke golfervaring. Geniet van het prachtige uitzicht op het Limburgse peellandschap terwijl je je swing perfectioneert op de perfect onderhouden greens.

RESERVEER EEN PLEK

De Peelse Golf - Evertsoord

Wijnproeven op de golfbaan Kapelkeshof – Grashoek 

Na een wandeling door de wijngaard omgeven door prachtige natuur proef je op het terras of in het restaurant 3 wijnen. Hierbij krijg je uitgebreid uitleg over de smaken en aroma's. De bourgondische hapjes op de borrelplank op de tafel vóór jou maken de wijnproeverij compleet. 

BEKIJK ARRAGEMENTEN 

Dineren bij De Beejekurf – Venray 

Hopelijk heb je niet te veel ‘gesnoept’ van de borrelhapjes, want in De Beejekurf weten ze wat heerlijk koken is. De chef kookt modern met een ambachtelijke twist. Laat je verwennen onder het genot van nog meer heerlijke wijnen. Of kies voor een lekker koud biertje of iets anders.  

RESERVEER NU HIER

Overnachten bij d’Ouffenhoff – Baarlo 

Erfgoedlogies d'Ouffenhoff is dé overnachtingsplek voor jou. Het historische pand is omgeven door groene bossen en uitgestrekte weiden en biedt een ontsnapping aan de drukte van het dagelijkse leven. Binnen zijn elegantie en comfort, met knusse kamers die van alle gemakken voorzien zijn te vinden. 

BEKIJK DE SITE

DAG 2 

Bezoek Odapark – Venray 

Uitgerust maak je een wandeling door het Odapark, een tuin van verbeelding en creativiteit. Een plek waar kunst en natuur samenkomen. Je kunt rustig alle tentoonstellingen bekijken en je verwonderen over de zandverstuivingen. Een ding is zeker, een bezoek aan Odapark blijft je nog lang bij.  

BEKIJK DE SITE

Lunch bij Grand Café Juffrouw Jansen 

Een lekkere lunch of een stukje gebak bij Grand Café Juffrouw Janssen gaat er na al die indrukken wel in. Neem een tosti, een kop soep of een belegd broodje voor de kleine trek. Heb je grote honger? Kies dan bijvoorbeeld voor een maaltijdsalade of hamburger met frietjes. Mmm… 

NAAR DE SITE 

Steel de show na een bezoek aan Jansen-Noy – Sevenum 

Bij Janssen-Noy vind je meer dan 300 merken. Er is zoveel keuze dat een beetje hulp welkom is. Weten welke kleding jou het mooiste staat? Of wat er goed combineert? Een Fashion Guide assisteert jou bij het vinden van de juiste maat, een goede combi of geeft een verrassend stijladvies.  

CHECK DE SITE

Geniet van al het lekkers bij TIM – Sevenum 

Sluit je 2-daagse in stijl af bij TIM – een conceptstore met oog voor detail – voor een koffie met chocolade lekkernijen of een complete High Tim Tea. En koop voor thuis of als cadeau een leuke verrassing met de keuze uit de volgende merken: Home Society, 100% leuk, Leeff en Geven is leuker. 

CHOCOLADE  HIGH TEA

Zeker weten dat je na dit programma moe maar zeer voldaan in de auto of trein zit. Op weg naar huis. Nagenietend. En misschien al nadenkend over een volgende trip naar de Limburgse Peel? Want ook al ben je er nu 2 hele dagen geweest, je hebt nog niet 1 kwart gezien. Wij verwelkomen je graag nog eens.