Een koppel kampeert met de landrover en een tent.

10 keer 

Lekker slapen

In de Limburgse Peel is zoveel te ontdekken, dat kun je onmogelijk allemaal in 1 dag doen. Heb je iets meer tijd? Maak er dan op zijn minst een lang weekend van. En eerlijk: een week zou nog mooier zijn. Waar je gaat overnachten ligt helemaal aan jouw wensen. Wat denk je van een camping, vakantiewoning, B&B of hotel? Je kunt ook verblijven in een boomhut, een floating tinyhouse of pipowagen. Of huur een Land Rover Defender kampeerauto. Hoe bijzonder. Het kan hier allemaal.  

 

Bekijk 10 overnachtingstips.

1. Center Parcs Limburgse Peel en het Meerdal

Een onvergetelijke vakantie-ervaring, zonder dat het milieu en de mensen die er wonen schade ondervinden. In de parken De Limburgse Peel en het Meerdal kun je dit aan de lijve ondervinden. Boek je vakantie en ontdek van welke innovatieve, energiezuinige technologieën hier gebruikt worden om de CO2-uitstoot te verminderen.

BOEK  LIMBURGSE PEEL BOEK MEERDAL

2. De Linde Recreatie 

Op minicamping De Linde in Merselo kampeer je niet alleen met je eigen kamper, caravan of tent, een pipowagen huren is ook een optie. In de bijzondere en sfeervolle wagen kun je met 4 personen verblijven. Het is een must ooit een keer te slapen in een pipowagen, toch? 

HUUR HIER JE PIPOWAGEN

Pipowagen te zien op groen grasveld.

3. Vakantie Meerlo Noord-Limburg

Als je op zoek bent naar een schitterende verblijfplaats – voor 2 tot 53 personen – overweeg dan Vakantie Meerlo aan de rand van het prachtige Maaspark Ooijen-Wanssum. Van vakantiehuisjes tot hotelkamers en van trekkershutten tot (glamp)hutten. Een aanrader! 

BOEK NU HIER

Hutjes op een weiland langs een kanaal.

4. Gasterie Lieve Hemel 

Voor de Bourgondiërs onder ons is Gasterie Lieve Hemel in Sevenum een Frans-Limburgse hemel op aarde. Persoonlijk, kleinschalig, luxe en vooral puur genieten. Die woorden omschrijven de gasterie perfect. Zie jij je al vertoeven in deze chambre d’hôte met restaurant, wijnbar én wijnwinkel? “Jaaa.” 

RESERVEER HIER

Een luxe ingerichte buiten restaurant.

5. Het Maashotel 

Het zal je niet verbazen dat Het Maashotel in Broekhuizen pal aan de Maas ligt. Het is een unieke plek met een fantastisch uitzicht. Heerlijk ontbijten, lunchen en dineren kan hier allemaal. En slapen doe je in de (luxe) suites met uitzicht op jawel… de Maas. Niet twijfelen, maar gewoon reserveren. 

RESERVEER HIER

Een blik op de buitenkant van het Maashotel.

6. Hostellerie Horst

Zoek jij een combi van een persoonlijke B&B en de service van een hotel? Dan is Hostellerie Horst een perfecte keuze. De 15 kamers bestaan uit familiekamers, een luxe suite en een appartement. Schuif iedere morgen aan voor een heerlijk ontbijt. Binnen in het restaurant of buiten op het terras.  

BOEK NU HIER

Gezellig knus ingerichte kamer met een bad in de woonkamer.

7. De Schatberg

In Sevenum ligt al ruim 55 jaar De Schatberg. Een bungalowpark en camping met veel faciliteiten. Je kunt hier 365 dagen per jaar genieten met je partner, je gezin of de hele familie. Kies voor jou favoriete verblijfplek: een kampeerplaats, chalet, lodge, bungalow of safaritent. Keuze al gemaakt? 

MAAK JE KEUZE HIER

Vakantie huisje langs een kanaal met een kano erin.

8. Simonshoek

Rust, ruimte en gezelligheid vind je in het Kampeerbos De Simonshoek in Meijel midden in de prachtige natuur. In je eigen caravan, kamper of tent. Maar wat denk je van een unieke slaapplek in een boomhut? Je weet niet wat je meemaakt als je wakker wordt. Wat een uitzicht. 

BEKIJK DE HUURACCOMODATIES

Een sfeervol huisje hoog tussen de bomen. Zo lijkt het op een boomhut.

9. Landrover Dream Holiday

De échte avonturiers huren natuurlijk een Land Rover Defender kampeerauto. Je crosst zo door de Limburgse Peel en daarbuiten. En ’s avonds slaap je gewoon boven op het dak. Zo’n unieke ervaring.  
Lijkt jou dit te gek? Boek dan jouw Land Rover bij Landrover Dream Holiday in Baarlo. Doen, hoor. 
 

HUUR HIER JE LANDROVER

Landrover op een weiland met erboven een tent om in te slapen.

10. Het Raadhuys

Een klein, luxe designhotel met de charme van een B&B? Dat is Het Raadhuys in Kessel. Je vindt er comfort, privacy en rust. En de Maas ligt voor de deur. In een van de 4 kamers voel je je meteen thuis. Ook in een van de livings en in onze terrastuin aan de Maas is het heerlijk toeven. 
 

BOEK NU HIER

Uitzicht op de Maas vanuit de veranda is aanwezig in deze B&B.